Tek Prim Ödemeli Ödüllü Hayat Sigortası

Sağlık sigortası yaptırmak

Tek Prim Ödemeli Ödüllü Hayat Sigortası

Tek prim ödemeli sigorta sizlerden sonra sevdikleriniz için bir güvence oluşturmayı amaçlamaktadır. Sigorta süresi sonunda vefat gerçekleşmemesi halinde ödediğiniz prim sizler için yatırım olmaktadır. Bu sayede sizler tek prim ödeyerek sevdiklerinize güvence sağlamaktasınız. Risk gerçekleşmediği zaman ise sizlere prim ödemesi ödüllü bir şekilde geri verilmektedir. Birçok yönüyle bu ürün sigortalıya avantaj sağlamaktadır.

Tek Prim Ödemeli Ödüllü Hayat Sigortası Avantajları 

* Müşterilere tek prim ödemeli ödüllü hayat sigortası hizmeti verilmektedir. Sigorta süresi sonunda müşteriler ödüllendirilmektedir.

* Yatırılan 10 yıl için tek prim tutarı üzerine üçte biri (1/3) ödül olarak eklenerek ödeme yapılmaktadır. Bu sayede sigortalı sigorta süresi sonunda üçte bir kar ile ödüllenerek primini geri almaktadır.

* Sigorta süresi sonunda yapılacak olan ödemede kesinti olmamaktadır. Stopaj kesintisini () şirket karşılamaktadır. Bu sayede sizlerin finansal bir kaybı olmamaktadır.

* Olası bir haciz durumunda 10 yıllık prim tutarınız güvencemiz altında olacaktır. Bu sayede prim tutarına el konulamamaktadır.

* Sigorta şirketinin sunduğu tek prim ödemeli ödüllü hayat sigortası ile kazancınız olmaktadır. 10 yıllık net kazanca bakıldığında %33’lük yüksek bir oranla karşılaşılmaktadır. Bu da gösteriyor ki bu sigorta ürünü sizler için aynı zamanda kazançlı bir yatırım olacaktır.

* Bu ürünün bir diğer avantajı ise prim borcu olmamasıdır. 10 yıllık prim tutarı peşinen alındığı için ilerde prim borcu gibi sıkıntılar yaşamanız imkansız hale gelmiştir.

Kimler Tek Primli Ödüllü Hayat Sigortasından Faydalanır?

18 ile 65 yaş arasındaki tüm vatandaşlar tek prim ödemeli ödüllü hayat sigortası yaptırabilmektedir. Sigorta başında 10 yıllık prim tutarınızı tek seferde yatırmanız gerekmektedir. Bu yatırım ABD Doları cinsinden olmaktadır. Bu ödeme haricinde ara bir ödeme veya ek ödeme durumu söz konusu değildir. Bu sigorta ürünü avantajlı bir üründür. Çünkü 10 yıl içinde vefat durumunda vefat teminatı sevdiklerinize ödenmektedir.

Sigorta süresi sonunda yaşamanız halinde ise tek prim tutarının %40 oranında ödülü ile sizlere ödenmektedir. Aynı zamanda stopaj kesintisi de sigorta şirketi tarafından karşılanmaktadır. Bu sayede sizlerin priminden bir şey eksilmez iken üstüne paranız katlanmış olmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now Button